0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

“Lidël” hap supermarket në Maqedoninë e Veriut

Pas hyrjes në Slloveni, Kroaci dhe Serbi, zinxhiri tregtar "Lidël" do ta hapë supermarketin e parë edhe në Maqedoninë e Veriut, publikoi portali i specializuar "Juropean Supermarket Magazin" (ESM), me seli në kryeqytetin irlandez Dublin.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close