0_Магазин.ПорталНаука и технологија

„ЛГ“ е првиот голем производител на смартфони што се повлекува од пазарот

Напуштањето на ваков конкурентен пазар ќе му овозможи на „ЛГ“ да се посвети на области како што се - делови за електромобили, паметни домови и слични системи и уреди.

Back to top button
Close
Close