Оригинални текстовиПолитички партии

Левица: Универзална сала шест години е надвор од функција

Реконструкцијата на Универзална сала многукратно најавувана од градоначалникот на Скопје Петре Шилегов, која требаше да биде најголемиот капитален проект од областа на културата и веќе одамна завршена, никако ни да започне.

Back to top button
Close
Close