Оригинални текстовиПолитички партии

Левица: Филипче да поднесе оставка за неодговорност и продлабочување на кризата

Според бројките од статистичките извештаи, кои се објавуваат на светско ниво на веб сајтот www.worldometers.info/coronavirus, Македонија е прва во светски рамки по број на починати во 24 часа на милион жители. Доколку се земе предвид број на иселени жители, состојбата е уште покатастрофална.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close