Политички партии

Левица: Доколку не биде донесен нов Закон за попис, продолжува кампањата „Не отворам врата“

Доколку не биде донесен нов Закон за попис, политичката партија Левица информира дека продолжува со кампањата  „Не отворам врата“.

Back to top button
Close
Close