Политички партии

Левица: Албанските партии да престанат со анти-европските политики

Дополнително, изјавите на Алијанса и Алтернатива дека одложувањето на пописот е на штета на албанското население само демонстрира колку се алиенирани албанските политички елити од реалните потреби на обичните граѓани.

Back to top button
Close
Close