0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Letërnjoftime mund të merren edhe më 15 korrik

Ministria e Punëve të Brendshme kumtoi se shërbimet administrative në kuadër të MPB-së në territorin e të gjithë shtetit, ditën e zgjedhjeve (e mërkurë, 15 korrik) do të punojnë vetëm për marrjen e letërnjoftimeve, në periudhë prej orës 7 deri në orën 19.

Shkup, 13 korrik 2020 (MIA) – Ministria e Punëve të Brendshme kumtoi se shërbimet administrative në kuadër të MPB-së në territorin e të gjithë shtetit, ditën e zgjedhjeve (e mërkurë, 15 korrik) do të punojnë vetëm për marrjen e letërnjoftimeve, në periudhë prej orës 7 deri në orën 19.

Nga MPB potencojnë se qëllimi është që t’u mundësohet qytetarëve të cilët paraprakisht kanë shtruar kërkesë për t’i marr letërnjoftimet dhe të mund ta realizojnë të drejtën e tyre të votës.

 

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close