0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeLajme nga komunatShkup

Lëshohet në përdorim velodromi i ri në Parkun e qytetit

Ka përfunduar dhe ëshë lëshuar në përdorim velodrimi, gjegjësisht shtegu për biçikleta në Parkun e qytetit, menjëherë afër parkingut tek Instituti i blegtorisë. Ky lokacion është i mbushur me përmbajtje argëtuese dhe rekreative. Qyteti i Shkupit në tërë këtë lidhet me ndriçimin, rregullimin hortikulturor dhe shatërvan për ujë, ndërsa tërësisht është rikonstruuar edhe parkingu i madh të cilin e shfrytëzojnë vizitorët e Parkut të Qytetit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close