Fotoservis

Lëshimi në përdorim i Parkut Zoologjik në shkollën e mesme “Vëllezërit Milladinovci”

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska në lëshimin në përdorim të Parkut Zoologjik në shkollën e mesme “Vëllezërit Milladinovci”

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close