0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

Лекарската комора на РСМ одбележува 29 години од основањето

Лекарска комора на Република Северна Македонија, денеска ќе одбележи 29 години од основањето на оваа професионална докторска асоцијација со јавни овластувања.

Back to top button
Close
Close