BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Lajçaku javën e ardhshme në vizitë në Ballkanin Perëndimor

Përfaqësuesi Special i BE-së për dialogun midis Beogradit dhe Prishtinës dhe çështje të tjera të Ballkanit Perëndimor, Miroslav Lajçak do ta vizitojë rajonin e Ballkanit Perëndimor në javën e parë të marsit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close