0_Web_АктуелноБизнисЕвропаСвет.Слајдер

Лагард: Економијата во еврозоната е на пресвртна точка

На пресвртна точка е економијата на еврозоната, а нејзиното цврсто и одржливо закрепнување е неопходен предуслов Европската централна банка (ЕЦБ) да размисли за повлекување на програмата за итна поддршка, изјави претседателката на ЕЦБ, Кристин Лагард во интервју за „Политикоин“

Back to top button
Close
Close