0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - SllajderPolitikëTemë

Laboratori forenzikë modern, thelbi i veprimtarisë hetimore- policore, përfitime për qytetarët, gjyqësorin, prokurorinë…

Ministria e Brendshme do të marrë një ndërtesë krejtësisht të re për nevojat e Departamentit për ekzaminime teknike dhe ekspertizë kriminalistike, me këtë do të përfitojë gjithashtu edhe sistemi i drejtësisë sepse shërbimet e ofruara nga laboratorët forenzikë janë thelbësore në të gjitha procedurat gjyqësore dhe prokuroriale, por përfitimi më i madh do të jetë për qytetarët.

Back to top button
Close
Close