Политички партии

Кузеска: СДСМ е фаворит и победник на локалните избори

Почитувани граѓани почитувани новинари,  Она што денеска го слушнавме на претставувањето на кандидатите за градоначалници од редовите на ВМРО-ДПМНЕ кажува две работи:

Back to top button
Close
Close