0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikëShoqëri

Kuvendi po debaton për ndryshimet e Ligjit për mbrojtje të popullatës nga sëmundjet ngjitëse

- Kuvendi sonte e filloi debatin për ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për mbrojtje të popullatës nga sëmundjet ngjitëse.

Back to top button
Close
Close