0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikëShoqëri

Kuvendi me konsensus e solli ligjin e plotësuar për parandalimin dhe mbrojtjen e grave nga dhuna dhe dhuna në familje

Kuvendi në seancën e sotme të 32-të me konsensus e solli Propozim-ligjin e plotësuar për parandalimin dhe mbrojtjen e dhunës mbi gratë dhe dhunën në familje. Gjithashtu deputetët me 50 vota "pro" dhe 23 "të përmbajtur" i sollën Propozimin e plotësuar të Ligjit për zhvillim rajonal të barabartë. Për dy ligjet në vazhdimet paraprake në seancë plenare përfundoi debati.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close