0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Kuvendi i miratoi ligjet nga pakoja e pestë të masave ekonomike

Kuvendi unanimisht, me votat e shumicës dhe opozitës, i miratoi ligjet nga pakoja e pestë e masave ekonomike. Në Kuvend morën pjesë edhe dy deputetët pozitiv në Kovid-19 të veshur me skafanderë, të cilët nga kabina të veçanta morën pjesë në punën e shtëpisë ligjdhënëse. "Për" masat votuan 113 deputetë, duke përfshirë edhe opozitën, si dhe dy deputetët e shumicës, të cilët votuan në hapësirë të veçantë.

Back to top button
Close
Close