0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Kuvendi i konstatoi dorëheqjet e deputetëve Durlovski, Bajrami, Zeqiri dhe Llukarevska

Kuvendi në mbledhjen e sotme i konstatoi dorëheqjet e katër deputetëve, dhe atë të deputetit Igor Durllovski nga radhët e VMRO-DPMNE-së, të deputetit Bajram Rexhepi nga BDI dhe të dy deputetëve nga LSDM, Muhamed Zeqiri dhe Sanja Llukarevska.

Back to top button
Close
Close