0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Kuvendi e përfundoi debatin për ligjin e regjistrimit, do të votohet në mënyrë shtesë (PLT)

– Kuvendi sot pasdite pas tri ditëve e përfundoi debatin për Propozim-ligjin për regjistrim të popullatës, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut, sipas të cilit pas 19 viteve vendi këtë vit duhet ta realizojë këtë operacion statistikor. Për propozim ligjin do të votohet në vazhdimin e kësaj mbledhje, e cila do të caktohet në mënyrë shtesë.

Back to top button
Close
Close