0_Maqedoni.PortalEkonomiPolitikë

Kuvendi e miratoi Ligjin për hua nga Banka Botërore për financimin e projektit për modernizim të bujqësisë

– Kuvendi në mbledhjen e sotme të 18-të e miratoi Ligjin për huamarrje të Republikës së Maqedonisë së Veriut me hua te Banka Ndërkombëtare për Rimëkëmbje dhe Zhvillim – Banka Botërore pas marrëveshjes për financim të Projektit për modernizimin e bujqësisë.

Back to top button
Close
Close