0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderMakedonija.SlajderPolitikëShoqëri

Kuvendi do ta mbajë seancën e 39-të

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë të Veriut është planifikuar sot të mbajë seancën e 39-të, në rendin e ditës të së cilës është propozim-ligji për miratimin e vazhdimit të periudhës së krizës në një pjesë të vendit për shkak të rrezikut të lartë nga vëllimi i shtuar i hyrjes dhe tranzitit të migrantëve dhe për mbrojtjen e shëndetit publik nga migrimi i paligjshëm në kushtet e KOVIDIT dhe parandalimi i përhapjes së tij.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close