0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Kuvendi debatoi për ndryshimet e Ligjit për mbrojtje nga sëmundjet ngjitëse

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut e filloi sot seancën e tij të 18-të. U morën dy vendime për të dërguar pjesëtarë të Armatës në misionet UNIFIL në Liban dhe Altea, si dhe disa ratifikime të traktateve dhe marrëveshjeve. Megjithëse ishte njoftuar më parë në uebfaqen e Parlamentit, ndryshimet në Ligjin për mbrojtjen e popullsisë nga sëmundjet infektive, me procedurë të shkurtuar, nuk u vendosën në rendin e ditës të kësaj seance. Në të duhet të futen ndryshime dhe plotësime në kontekstin e masave qeveritare për të mbrojtur popullsinë nga Kovid-19.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close