BotëBotë.Portal

Kurdët e pranojnë marrëveshjen për armëpushim në Siri

Forcat demokratike siriane do ta pranojnë marrëveshjen për armëpushim me Turqinë dhe do të bëjnë gjithçka që është e domosdoshme që ajo të zbatohet, deklaroi komandanti i forcave të kryesuara prej kurdëve, Mazlum Kobani.

Back to top button
Close
Close