EvropëEvropë.Portal

Kurc sot i fillon negociatat e koalicionit me të Gjelbrit

 Mandatuesi për përbërje të qeverisë së ardhshme austriake, lideri i Partisë Popullore të Austrisë (OVP) Sebastijan Kurc dhe lideri i të Gjelbërve, Verner Kogler i fillojnë sot negociatat e koalicionit.

Back to top button
Close
Close