EvropëEvropë.Portal

Kurc: BE-ja nuk është vetëm Gjermania dhe Franca

Kancelari austriak, Sebastian Kurc deklaroi se shpërndarja e refugjatëve në vendet e BE-së nuk kishte pasur sukses, duke shtuar se BE-ja nuk ishte vetëm Gjermania dhe Franca dhe se anëtarët më të vegjël duhet të kenë të drejtën të shprehin pikëpamjet e tyre dhe të kërkojnë shumicën.

Back to top button
Close
Close