0_Web_AktualeE përzgjedhur

Kur do të kthehemi në jetën normale?

Në dy muajt e fundit, më shumë se 25 milionë raste të Kovid-19 janë regjistruar në të gjithë botën dhe më shumë se 400.000 vdekje. Në hemisferën jugore situata është pak më e mirë, por shumica e Evropës dhe Amerikës Veriore janë të prekura nga vala e vjeshtës, ndërsa të gjitha indikacionet tregojnë se po vjen një dimër shumë i ashpër. Sidoqoftë, javët e fundit kanë sjellë një shpresë të re, pasi të dhënat nga egzaminimet klinike Fajzer/BioNTek dhe Moderna kanë treguar efikasitet prej afërsisht 95 për qind. Për më tepër, është bërë progres në trajtimin e Kovid-19. A mund të shpresojmë për t'i dhënë fund pandemisë më shpejt, pyet Mekinzi&Company, një konsulent global në firmën e konsulencës.

Back to top button
Close
Close