Botë

Kundërshtarët e grusht shtetit në Mianmar, kanë formuar Qeveri të unitetit kombëtar

Kundërshtarët e juntës ushtarake të Mianmarit njoftuan të premten se ata kanë formuar Qeveri të unitetit kombëtar që përfshin deputetët të dëbuar kohët e fundit, lider proteste dhe pakica etnike, duke theksuar se qëllimi i tyre është të përmbysin juntën ushtarake.

Back to top button
Close
Close