Partitë politike

Kumtesë e VMRO-DPMNE-s për ndarjen e mandatit për qeveri nga presidenti Pendarovski

Stevo Pendarovki  si President i shtetit bëri të ditur se do të ndajë mandat për qeveri në kundërshtim me Kushtetutën sipas parimit "ai që vjen i pari, shërbehet i pari". Presidenti Pendarovski duhet të jetë i vetëdijshëm për seriozitetin e funksionit të tij. 

Shkup. 13 gusht 2020

Stevo Pendarovki  si President i shtetit bëri të ditur se do të ndajë mandat për qeveri në kundërshtim me Kushtetutën sipas parimit “ai që vjen i pari, shërbehet i pari”. Presidenti Pendarovski duhet të jetë i vetëdijshëm për seriozitetin e funksionit të tij.

Në vend që të sillet si president i qytetarëve Stevo Pendarovski pranoi se mandati është ndarë pa dëshmi për shumicë dhe është  uzurpuar. Me çfarë Pendarovski drejtpërdrejt mundësoi blerje të kohës për blerje joparimore të votave të deputetëve.

Qendra për Komunikime e VMRO-DPMNE-së

_____________________________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre dhe as për mangësitë eventuale drejtshkrimore apo gabimet e shtypit.

Back to top button
Close
Close