Дописници МКДКултураКултура.Портал

Кумановската библиотека ја заврши првата набавка на книги за годинава

Кумановската библиотеката „Тане Георгиевски“ го збогати книжниот фонд со набавка на 319 наслови или 1.233 книги, најнови изданија на македонски, српски и албански јазик од белетристика и стручна литература.

Back to top button
Close
Close