BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Kufizime shtesë për hyrje në Greqi përmes Evzonit dhe Kakavijës, në Athinë vazhdohet karantina e rreptë

Greqia në mënyrë shtesë do t'i përforcojë masat për mbrojtje nga virusi korona në vendkalimet kufitare Evzoni me Maqedoninë e Veriut dhe Kakavijë me Shqipërinë, të cilat punojnë nga ora 7 deri në orën 19, në vend që deri në orën 23, ndërsa në ditë do të lejohet të kalojnë më së shumti 400 persona, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close