0_Македонија.ПорталОпштество

КСС: Секое работно место е еднакво важно

Секое работно место е еднакво важно, па затоа во овие тешки моменти за работниците во нашата земја, КСС силно стои на браникот на одбраната на работничките права, истакнаа од Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, по повод Меѓународниот ден на трудот, 1-ви Мај.

Скопје, 1 мај 2020 (МИА) – Секое работно место е еднакво важно, па затоа во овие тешки моменти за работниците во нашата земја, КСС силно стои на браникот на одбраната на работничките права, истакнаа од Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, по повод Меѓународниот ден на трудот, 1-ви Мај.

КСС порача дека секогаш кога е најпотребно се тука за зачувување на достоинството на работникот. см/бак/

Back to top button
Close
Close