0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

КСС на средба со генералниот секретар на ЕТУК Лука Висентини

Извршниот одбор на Конфедерацијата на слободни синдикати (КСС) оствари средба со делегација на Европската конфедерација на синдикати (ЕТУК), предводена од генералниот секретар Лука Висентини, на која се разговарало за актуелната состојба со синдикалното организирање и за Законот за работни односи.

Back to top button
Close
Close