0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomi

KSL sot në protestë para Kuvendit dhe Qeverisë

- Konfederata e Sindikatave të Lira (KSL) sot nga ora 16 do të mbajë protestë me automjete me të cilën do ta shprehë pakënaqësinë nga mungesa e dialogut social, mosrespektimi i të drejtave të punëtorëve dhe rritjen e fundit të pagës minimale.

Back to top button
Close
Close