0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

KSHPK nga Banka popullore mori dokument për vaksinat kineze

Komisioni shtetëror për parandalim të korrupsionit (KSHPK) është nga fundi me lëndën për furnizim të vaksinave për Kovid-19 dhe ka informata që akoma nuk janë të plota. Siç informoi në konferencën e sotme për shtyp Goran Tërpenoski, anëtar I Komisionit, e tërë situate është komplekse dhe duhet të mendohet me gjakftohtësi dhe duke e pasur parasysh polarizimin në shtet, nuk duan si institucion të vihen në dobi të cilit do faktor politik.

Back to top button
Close
Close