0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

KSHPK hap çështje për “shkallët e Shilegovit” dhe kryetaren e Këshillit Gjyqësor dhe e zgjeron hetimin e Rashkovskit

KSHPK ka çështje të hapur për kryetarin e qytetit të Shkupit, Petre Shilegov për prokurimin e shkallëve zjarrfikëse dhe pas tij do të punohet si me të gjitha rastet, por është mosmirënjohëse që ai vet për veten të ngrejë akuza për dyshime për korrupsion, sepse nuk korrespondon me dispozitat e ligjit tonë, informon në konferencën e sotme për shtyp Kryetarja e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit, Biljana Ivanovska, duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve në lidhje me "shkallet e Shilegovit" aktuale.

Back to top button
Close
Close