Fotoservis

Kryqi i Kuq i Qytetit të Shkupit me donacion për MSH

Me rastin e Ditës Botërore të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, Kryqi i Kuq i Qytetit të Shkupit në bashkëpunim me organizatat komunale do të realizojë donacion të artikujve nga lista e nevojave me prioritet të Ministrisë së Shëndetësisë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close