0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDLajme nga komunatShoqëri

Kryetarja e Tetovës, Teuta Arifi është dekoruar me “Urdhrin e Yllit të Italisë”

- Në një ceremoni në Ambasadën e Italisë, kryetarja e Tetovës Teuta Arifi është dekoruar me "Urdhrin e Yllit të Italisë", informojnë nga kabineti i saj. Kjo dekoratë është ndarë për kontributin në promovimin e vlerave të kulturës dhe gjuhës italiane jashtë vendit.

Back to top button
Close
Close