0_Magazinë.Portal0_Web_AktualeShkupShoqëri

Kryetarët e komunave të Shkupit bashkërisht do të përballen me parregullsitë komunale dhe ndotjen

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov dhe kryetarët e dhjetë komunave të Shkupit nënshkruan Memorandum bashkëpunimi për zbatimin e përbashkët të kompetencave në pjesën e inspektimit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close