0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Kryeministri Zaev me rastin e 9 Majit – Ditës së Evropës: Shtëpia jonë natyrore është Bashkimi Evropian midis kombeve të prosperuara evropiane

Kryeministri Zoran Zaev, në fjalimin e tij me rastin e 9 majit - Ditës së fitores ndaj fashizmit dhe Ditës së Evropës, theksoi se sot shënojmë një datë e madhe për dy ngjarje të mëdha në historinë e Evropës dhe të vendit tonë.

Back to top button
Close
Close