EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Kryeministri i Ukrainës, Honçaruk dha dorëheqje

- Kryetari i Qeverisë ukrainase Oleksej Honçurak dha dorëheqje nga funksioni.

Kiev, 17 janar 2020 (MIA) – Kryetari i Qeverisë ukrainase Oleksej Honçurak dha dorëheqje nga funksioni.

“Erdha në pozicionin që ta përmbush programin e kryetarit. Ai për mua është shembull i transparencës dhe mirësjelljes. Që të mënjanohen dyshimet në respektimin dhe besimin që Qeveria i ka për kryetarin, jap dorëheqje”, shkroi Honçurak në Fejsbuk.

Presidenti Volodomir Zelenski deklaroi se do ta shqyrtojë dorëheqjen e Honçurakut. fc/

Таг
Back to top button
Close
Close