BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Kryeministri i Pakistanit Imran Kan bëri thirrje për luftë kundër islamofobisë

- Kryeministri i Pakistanit Imran Kan i bëri thirrje Asamblesë së Përgjithshme të KB-së që të luftojë kundër islamofobisë dhe e kritikoi javoren satirike franceze "Sharli Ebdo".

Back to top button
Close
Close