0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalEkonomi

KRRE dhe ministritë punojnë në zgjerimin e listës së konsumatorëve, që të ulet varfëria energjetike

Komisioni rregullator për energjetikë dhe shërbime ujore dhe ministritë resore filluan me definimin e parimeve në bazë të të cilave do të zgjerohet lista ekzistuese e konsumatorëve të prekshëm, me qëllim që të zvogëlohet varfëria energjetike.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close