BallkanBallkan.PortalBiznesBiznis.SlajderEkonomiSvet.Slajder

Kroacia dhe 12 anëtare të BE-së u pajtuan për “pasaporta të gjelbra” turistike

Kroacia dhe dymbëdhjetë anëtarë të Bashkimit Evropian kanë arritur një marrëveshje mbi kriteret për lëshimin e të a.q. "pasaportë e gjelbër" që do të lehtësojë rrjedhën e turistëve gjatë pandemisë, u kumtua sot në Vjenë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close