0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritAnalizëMakedonija.SlajderShoqëriTemë

Kriza e shkaktuar nga Kovid-19 e rritë varfërinë

Kriza shëndetësore e shkaktuar nga Kovid-19 në suaza botërore, e me këtë edhe te ne në këtë moment është sfida më e madhe me të cilën përballen të gjitha vendet. Krahas sfidave në fushën e shëndetësisë dhe sistemeve shëndetësore, ajo e ka lëkundur ekonominë në mbarë botën, shkaktoi falimentimin e bizneseve, uljen e pagave dhe të ardhurave të qytetarëve në përgjithësi, përjashtime nga puna …

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close