БалканБалкан.Портал

Кривокапиќ: Никогаш немало толку отровни стрели од Србија

Црногорскиот премиер Здравко Кривокапиќ изјави дека не е забележано во историјата на Црна Гора за толку краток временски период „некој да испраќа толку отровни стрели до премиерот, претседателот на Собранието, како сега од Србија и дека на тој начин се обидуваат да ги прогласат за предавници “.

Back to top button
Close
Close