EvropëEvropë.PortalKorrespondentë Botë

Kristof Kastaner paralajmëron përforcime në kontrolle për fundjavën e parë pas karantinimit të përgjithshëm të francezëve

Ministri francez i Punëve të Brendshme, Kristof Kastane, me kontrolle të përforcuara, dëshiron të respektohet ndalimi i qarkullimit të më shumë se 100 kilometrave nga vendbanimi, njofton korrespondenti i MIA-s.

Paris, 15 maj 2020 (MIA) – Ministri francez i Punëve të Brendshme, Kristof Kastane, me kontrolle të përforcuara, dëshiron të respektohet ndalimi i qarkullimit të më shumë se 100 kilometrave nga vendbanimi, njofton korrespondenti i MIA-s.

Ministri i Punëve të Brendshme paralajmëroi përforcimin e kontrolleve nëpër stacione, terminale dhe pikat e nisjes në fundjavën e parë pas largimit të izolimit.

Me rekomandimet e reja, francezët janë të lirë të udhëtojnë brenda një radiusi prej 100 kilometrash nga vendbanimi i tyre pa konfirmime specifike, ndërsa për çdo udhëtim më të gjatë, nevojitet çertifikatë dhe nevojë reale për këtë. bs/bsh/

Back to top button
Close
Close