BotëBotë.PortalSvet.SlajderUncategorized

Kreu i Pentagonit, Lojd Ostin, me mbështetje të fortë për Izraelin

- Kreu i Pentagonit, Ministri Lojd Ostin, nga Tel Aviv, e shprehu mbështetjen e fortë amerikane për Izraelin, në periudhë të paqëndrueshmërisë së theksuar politike në vend dhe përpjekjeve të Uashingtonit për t'i rifilluar negociatat për marrëveshjen bërthamore me Iraniin, armiku i papajtueshëm i Izraelit.

Back to top button
Close
Close