КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

„Крекање” и „+ 18“ се најдобрите претстави на 15. издание на „Скупи фестивал“

На петнаесеттото издание на „Скупи Фестивал“ наградата „Најдобра изведба“ беше поделена во две категории. Во првата категорија - претстави кои се одвиваа во театарот, добитник на наградата е „+ 18“, а за најдобра онлајн претстава беше прогласена „Крекање", одлучи жирито на фестивалот.

Back to top button
Close
Close