Општество

Краткотрајни прекини на сообраќајот на патот Кичево – Охрид кај Врбјани

На патниот правец Кичево - Охрид кај селото Врбјани денеска ќе има краткотрајни прекини на сообраќајот во времетраење од 10 до 15 минути. Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекините ќе бидат од 12 до 15 часот

Back to top button
Close
Close