0_Maqedoni.PortalKorrespondentë BotëPolitikë

KPT: Maqedonia e Veriut të vendosë shërbim profesional të burgut dhe t’i përmirësojë kushtet në burgjet

Maqedonia e Veriut duhet të krijojë një shërbim profesional të burgut, mbikëqyrje efektive të menaxhimit në burgjet dhe të sigurojë kushte më të mira për të paraburgosurit në burgjet Idrizovë dhe Shkup, theksohet në raportin e Komitetit Evropian për parandalimin e torturës dhe në trajtim jonjerëzor dhe degradues ose ndëshkim (KPT) për vitin 2020, kushtuar edhe vizitës ad hok të delegacionit të tij në vend.

Back to top button
Close
Close